Fortsätt till huvudinnehåll

Nyligen upplagt

10 saker narcissister hatar hos dig

 Narcissister drivs av avundsjuka och det hörs på ordet att det är en slags sjukdom, en psykisk sjukdom eftersom den sitter i huvudet. Ingen VILL vara avundsjuk men den som är drabbad av avundsjuka kan använda denna på två sätt; som drivkraft att göra något åt sin egen tillvaro och förbättra sitt liv, vilket är ett konstruktivt sätt att hantera avunden - den förmågan saknar narcissisterna och deras avund är destruktiv och nedbrytande. Narcissistens destruktivitet riktar sig mot hatobjektet, d.v.s. den som väcker narcissistens avund . Det spelar ingen roll om du har en nära relation till narcissisten så kan inte narcissisten behärska sin avund och sina destruktiva drifter. Narcissisten kan vara din förälder, din partner eller din chef - oavsett så kräver narcissistens destruktiva drifter att du straffas för den avund du har väckt hos narcissisten. Straffet du drabbas av kan se olika ut; baktaleri, sadistiska utspel, rena sabotage eller psykisk eller fysisk misshandel. Det enda sättet at

Manipulation

När en narcissist försöker manipulera mig att rikta uppmärksamheten bort från ämnet - de problem som narcissisten orsakat - brukar jag säga; "Ja, men nu pratar vi om dig."
Låt dig inte luras av denna manöver utan för uppmärksamheten tillbaka till ämnet:
"Ja, men nu pratar vi om dig"
Den uppmärksamhetskrävande narcissisten vill INTE ha uppmärksamhet när det gäller att ta ansvaret och konsekvenserna för sina egna handlingar.
"Ja, men nu pratar vi om DIG"
Vik dig inte på den punkten.
" Nu pratar vi om DIG"
 
 
Manipulation 

 

Kommentarer

Populära inlägg