Fortsätt till huvudinnehåll

Nyligen upplagt

10 saker narcissister hatar hos dig

 Narcissister drivs av avundsjuka och det hörs på ordet att det är en slags sjukdom, en psykisk sjukdom eftersom den sitter i huvudet. Ingen VILL vara avundsjuk men den som är drabbad av avundsjuka kan använda denna på två sätt; som drivkraft att göra något åt sin egen tillvaro och förbättra sitt liv, vilket är ett konstruktivt sätt att hantera avunden - den förmågan saknar narcissisterna och deras avund är destruktiv och nedbrytande. Narcissistens destruktivitet riktar sig mot hatobjektet, d.v.s. den som väcker narcissistens avund . Det spelar ingen roll om du har en nära relation till narcissisten så kan inte narcissisten behärska sin avund och sina destruktiva drifter. Narcissisten kan vara din förälder, din partner eller din chef - oavsett så kräver narcissistens destruktiva drifter att du straffas för den avund du har väckt hos narcissisten. Straffet du drabbas av kan se olika ut; baktaleri, sadistiska utspel, rena sabotage eller psykisk eller fysisk misshandel. Det enda sättet at

Narcissistens avledningstekniker - så här hanterar du dem.

 

När någon använder den här taktiken (se bild) på mig så säger: "Nu pratar vi om dig. " försöker de åter igen att slippa undan så säger jag bara de korta orden igen: "Nu är det dig vi pratar om" De slipper INTE undan. Att hantera den här typen av äcklig, falsk orm tar sin lilla tid - men när man lär sig det så är det ett rent nöje att se dem kräla i stoftet.
Detsamma gäller när de använder en teknik kallad Gaslighting där de påstår att du sagt och gjort sådant som du aldrig sagt eller gjort - eller tvärtom - säger att du aldrig sagt eller gjort det du sagt och gjort , allt för att få dig att tvivla på dig själv och ditt förstånd. När de använder den tekniken så säger man bara hårt; NEJ - det sa jag aldrig. "Joo,," försöker den lilla snoken och då är det bara ett "NEJ" med en kraft bakom som förklarar att du INTE köper den här sortens metoder och inte viker en tum.
Vad man INTE ska göra är att diskutera med dem om det de beskyller dig för etc därför att de är som sagt mästerliga manipulatörer så en sån diskussion ska du INTE ge dig in i. Sätt bara din gräns; kort, tydligt och definitivt.
När man börjar hantera de här teknikerna brukar den här typen av orm slingra vidare till mer lättmanipulerade objekt.
 
Jag kommer att ge fler tips i hur man bemöter och hanterar narcissister i kommande inlägg.
 
 
Diversion

 

Kommentarer

Populära inlägg