Narcissistens avledningstekniker - så här hanterar du dem.

 

När någon använder den här taktiken (se bild) på mig så säger: "Nu pratar vi om dig. " försöker de åter igen att slippa undan så säger jag bara de korta orden igen: "Nu är det dig vi pratar om" De slipper INTE undan. Att hantera den här typen av äcklig, falsk orm tar sin lilla tid - men när man lär sig det så är det ett rent nöje att se dem kräla i stoftet.
Detsamma gäller när de använder en teknik kallad Gaslighting där de påstår att du sagt och gjort sådant som du aldrig sagt eller gjort - eller tvärtom - säger att du aldrig sagt eller gjort det du sagt och gjort , allt för att få dig att tvivla på dig själv och ditt förstånd. När de använder den tekniken så säger man bara hårt; NEJ - det sa jag aldrig. "Joo,," försöker den lilla snoken och då är det bara ett "NEJ" med en kraft bakom som förklarar att du INTE köper den här sortens metoder och inte viker en tum.
Vad man INTE ska göra är att diskutera med dem om det de beskyller dig för etc därför att de är som sagt mästerliga manipulatörer så en sån diskussion ska du INTE ge dig in i. Sätt bara din gräns; kort, tydligt och definitivt.
När man börjar hantera de här teknikerna brukar den här typen av orm slingra vidare till mer lättmanipulerade objekt.
 
Jag kommer att ge fler tips i hur man bemöter och hanterar narcissister i kommande inlägg.
 
 
Diversion

 

Kommentarer