Fortsätt till huvudinnehåll

Nyligen upplagt

10 saker narcissister hatar hos dig

 Narcissister drivs av avundsjuka och det hörs på ordet att det är en slags sjukdom, en psykisk sjukdom eftersom den sitter i huvudet. Ingen VILL vara avundsjuk men den som är drabbad av avundsjuka kan använda denna på två sätt; som drivkraft att göra något åt sin egen tillvaro och förbättra sitt liv, vilket är ett konstruktivt sätt att hantera avunden - den förmågan saknar narcissisterna och deras avund är destruktiv och nedbrytande. Narcissistens destruktivitet riktar sig mot hatobjektet, d.v.s. den som väcker narcissistens avund . Det spelar ingen roll om du har en nära relation till narcissisten så kan inte narcissisten behärska sin avund och sina destruktiva drifter. Narcissisten kan vara din förälder, din partner eller din chef - oavsett så kräver narcissistens destruktiva drifter att du straffas för den avund du har väckt hos narcissisten. Straffet du drabbas av kan se olika ut; baktaleri, sadistiska utspel, rena sabotage eller psykisk eller fysisk misshandel. Det enda sättet at

Narcissistiska organisationer

Narcissistiska organisationer. Ja, såna finns det - där övermobbaren styr sin lilla klunga av mobbare med stark hand. Detta är möjligt endast därför att de "underordnade" mobbarna (flying monkeys) vill undvika att själva bli utsatta för den behandling de så gärna utsätter andra för. De är alltså FEGISAR.
 Om en organisation drivs av avundsjuka - så kommer den att hacka på dem de avundas. 
Dessa kommer att lämna organisationen och då har avunden - sänkt företaget i skiten. Men - där hör den hemma.
 En organisation som skapats av en avundsjuk individ är DÖMD att gå under.
 Det kan se bra ut vid första anblicken men det beror på att de haft hjälp av begåvade individer. När de begåvade individerna lämnar skutan (på grund av den narcissistiska , av avund drivna organisationen.) så går den under.
Man kan inte parasitera på begåvade individer i all oändlighet. Det är som Jesus sa; Matteus 12:26 Om nu Satan driver ut Satan, så har han kommit i strid med sig själv. Huru kan då hans rike hava bestånd?


Kruxet är att hitta roten till organisationens problem. För att göra det måste man lokalisera den drivande kraften; narcissisten. Det är lättare sagt än gjort.

Deborah Englund

Digital Nomad Marketing 

Kommentarer

Populära inlägg